© 2017 by Gijs Schumer

DE 6 redenen die
villa ananas
zo perfect maken
 

1. LIGGING

Beide Villas's zijn centraal gelegen; Villa Ananas 1 is gelegen aan de Seru Loraweg 99 in de veilige buurt Janwe. Binnen 7 minuten ben je in Punda (Willemstad) of lig je lekker op het strand van Mambo Beach of Cabana Beach. Villa Ananas 2 ligt aan de Cas Coraweg 69 in de veilige wijk Van Engelen. Deze wijk is centraal gelegen en binnen 10 minuten ben je in Punda (Willemstad) of lig je lekker op Mambo Beach of Cabana Beach. Alle voorzieningen zoals diverse winkels, supermarkten, wasserette en restaurants en bushaltes zijn op loopafstand van beide villa's. De Villa's liggen op 5 minuten rijden van elkaar.

2. Veiligheid

De villa's zijn zeer goed beveiligd. De terreinen zijn volledig omheind en voorzien van prikkeldraad. De villa's zijn alleen te betreden door middel van een elektrische poort, met daarnaast een poort voor voetgangers. De kamers die aan het zwembad zijn gelegen, zijn voorzien van een deur en daarnaast nog een tralie hek. De ramen van de kamers in de villa's zijn extra beveligd met hekwerk. De auto’s kunnen binnen de poort op het terrein geparkeerd worden.

3. MEdebewoners

Villa Ananas 1 & 2 zijn gezellige studentenhuizen die bewoond worden door Nederlandse stagiaires en mensen uit Nederland die een tijdelijk baan hebben op Curaçao. In de villa's wonen meestal Nederlanders tussen de 20 en 26 jaar oud. Hierdoor ontstaan leuke vriendschappen en doordat de meeste mensen met het zelfde idee naar curacao komen, klikt het vaak goed tussen de medebewoners. Door de fijne ruime,  gemeenschappelijke ruimtes kun je genieten van een gezellige bbq of met huisgenoten aan het zwembad chillen. Een ander groot voordeel van de medebewoners is dat je samen een auto kunt huren en dan de kosten kunt delen.

4. Geen verborgen kosten

Een van de grote voordelen van Villa Ananas is dat je precies weet waar je aan toe bent als je je contract tekent. Het komt op Curaçao nog wel eens voor dat er veel verborgen kosten achteraf worden verrekend met de borg of dat er maandeljkste servicekosten worden berekend naast de afgesproken huurprijs. Als je in Villa Ananas verblijft zul je je hier geen zorgen over te hoeven maken. Alle kosten staan zowel vermeld op de website als in het contract.

5. zwembad en andere luxe

De villa's kenmerken zich door de mooie, goed onderhouden, zwembaden. Het zwembad word iedere week schoongemaakt. De villa's zelf worden 2 keer per week schoongemaakt. Beide villa's beschikken over ruime gemeenschappelijke ruimtes. Hierdoor is er veel ruimte om te kunnen relaxen met medebewoners. Verder kunnen alle auto's binnen het hek parkeren waardoor de auto altijd veilig staat. Een andere luxe is dat de huisbaas goed bereikbaar is indien nodig.

6. Vriendschappen voor het leven

‚Äč

1/8