© 2017 by Gijs Schumer

Villa Ananas 1

De Villa

Villa Ananas I

Villa Ananas 1 is een studentencomplex met in totaal 16 kamers. Het is een gezellig studentenhuis dat bewoond wordt door Nederlandse stagiaires en mensen uit Nederland die een tijdelijk baan hebben op Curaçao. Het complex is gelegen aan de Seru Loraweg 99 in de veilige buurt Janwe. Deze wijk is centraal gelegen en daardoor kost het je slechts  7 minuten om op stranden als Mambo Beach of Cabana Beach te komen. Op loopafstand is een wasserette en een bushalte. Binnen een straal van 2 kilometer is er ook een supermarkt. Het centrum Punda is op een kleine 5 km afstand en is makkelijk te bereiken met de auto. Verder zijn er in de omgeving van het huis voldoende eetgelegenheden. De villa heeft een groot zwembad en is volledig omheind. 

De kamers

Eenpersoonskamer

 

De gemiddelde grootte van een eenpersoonskamer is 13 m2. Huurovereenkomsten worden aangegaan vanaf de 1e (eerste) of de 15e (vijftiende) van de maand en eindigen ook op de 1e (eerste) of de 15e (vijftiende) van de maand.

De reservering is definitief na ontvangst van de borg en het getekende huurcontract.

       ANG. 825,-

*Inclusief:          

- Internet                      
- 6% omzetbelasting

- Schoonmaak van de

gemeenschappelijke

ruimtes; 2x per week en het zwembad; 1x per week​.

*Exclusief:

- Elektra en water​
(ANG. 100,- per maand)

- Borg (400,- Euro p.p.)

Kamer met eigen douche en toilet

 

De gemiddelde grootte van deze kamer is 18-35m2. Deze kamer is voorzien van eigen douche en toilet en kan worden verhuurd aan één of twee personen. Bij verhuur aan één persoon bedraagt de huur ANG. 1050,-. Bij verhuur aan twee personen is dit ANG 1350,- in totaal. Huurovereenkomsten worden aangegaan vanaf de 1e (eerste) of de 15e (vijftiende) van de maand en eindigen ook op de 1e (eerste) of de 15e (vijftiende) van de maand.

De reservering is definitief na ontvangst van de borg en het getekende huurcontract.

       ANG. 1350,-

*Inclusief:          

- Internet                      
- 6% omzetbelasting

- Schoonmaak van de

gemeenschappelijke

ruimtes; 2x per week en het zwembad; 1x per week​.

*Exclusief:

- Elektra en water​
(ANG. 100,- p.p.p.m.)

- Borg (400,- Euro p.p.)

Indeling

Bij betreding van deze villa, gelegen aan de Seru Lora weg, loop je door een gang met 2 toiletten en 2 douches. Aan het einde van deze gang bevind je je direct in de woonkamer. Aan je linkerhand is dan de keuken en een slaapkamer te vinden. Aan je rechter hand vind je nog 2 slaapkamers grenzend aan de woonkamer. Als je de woonkamer rechtdoor oversteekt kom je uit bij een gang die leidt naar 4 slaapkamers en 1 badkamer. Als je naar rechts loopt door de woonkamer heen, vind je een trap die je naar het zwembad leidt. Halverwege deze trap is er een plateau. Wanneer je hierop naar rechts loopt vind je hier nog 4 slaapkamers, een toilet en een douche. Als je langs het zwembad naar links loopt vind je hier een pad dat uitkomt bij 3 extra slaapkamers. Naast deze slaapkamers is er nog een keuken, 2 toiletten en een douche. De laatste slaapkamer vind je wanneer je het pad verder volgt naar boven.